sepam
Assistència econòmica
Assistència informàtica
Assistència juridica
Assistencia administrativa

Comunicat del Servei Prov. d'Assessorament a Municipis (SEPAM) davant la Declaració de l'Estat d'Alarma per Coronavirus - Contacte i serveis

....

Des del Servei Provincial d'Assessorament a Municipis (SEPAM) es comunica als Ajuntaments de la Província que els empleats d'aquest servei passen a realitzar les seues funcions des dels seus domicilis, donant compliment a les instruccions internes, dirigides a frenar el nombre de contagis del COVID-19, remeses el dia 16 de març de 2020 per la Presidència de la Diputació en les quals s'imposa el teletreball per a tots emprats de la Diputació amb caràcter immediat.

[Llegir més]

Amb caràcter especial i preferent s'atendran les seues sol·licituds d'informació i incidències sobre temes que puguen afectar-los en relació amb aquesta crisi sanitària a *traves dels telèfons i mails habituals, en funció de les matèries. Sense perjudici d'això, es recorda que els Ajuntaments disposen del MONOGRÀFIC COVID-19 en la base de dades *ESPUBLICO que té el Servei contractada per a suport i suport administratiu, jurídic i econòmic en la qual inclouen FAQs, legislació, expedients, consultes resoltes, articles, modelatge i notícies, entre altres.

Així mateix, es comunica que:

1. - Es manté com a canal prioritari de comunicació d'assistències el nostre gestor d'incidències, conegut com a Pregadéus, https://incidencias.dipcas.es
2. - Continuen disponibles tots els telèfons i comptes de correu electrònic que ja coneixeu.
3. - Tots els nostres serveis de suport i manteniment es continuaran prestant regularment.
4. - S'ajornen les reunions i jornades de formació que se celebraren en les nostres dependències. S'avisarà amb antelació als afectats.

Així i tot podríem trobar-nos amb incidències puntuals de comunicació o connexió, per les quals us agraïm la vostra comprensió i us demanem disculpes a compte. Si alguna de les mesures adoptades canviara, es comunicarà immediatament.

Quedem a la vostra sencera disposició per a qualsevol tema que desitgeu.